Nr 29/2017 Starosty Słupskiego z dnia 20 kwietnia 2017 roku w sprawie wprowadzenia procedury zarządzania projektem pn. "Podniesienie jakości szkolnictwa zawodowego na terenie powiatu słupskiego poprzez utworzenie pracowni gastronomicznej, wyposażenie i doposażenie pracowni dydaktycznych oraz organizację kursów i szkoleń z zakresu kształcenia ustawicznego"
Załączniki do pobrania
Plik | Nazwa | Data dodania | Pobrań |
---|---|---|---|
ZS 29 2017.PDF (PDF, 2.44Mb) | 2017-04-20 12:41:38 | 409 |
Plik | Nazwa | Data dodania | Pobrań |
---|
Metadane - wyciąg z rejestru zmian
Osoba odpowiadająca za treść informacji
Zdzisław Kołodziejski Data wytworzenia:
20 kwi 2017
Osoba dodająca informacje
Sebastian Wójcik Data publikacji:
20 kwi 2017, godz. 12:41
Osoba aktualizująca informacje
Sebastian Wójcik Data aktualizacji:
20 kwi 2017, godz. 12:41